marți, 12 iulie 2016

Ce se intampla cand folosesti telefonul mobil noaptea

Dependenta de telefonul mobil este tot mai des intalnita. Suntem atat de dependenti de telefoanele noastre inteligente incat am ajuns sa le folosim chiar si noaptea. Stim ca nu este bine sa folosim telefonul mobil in mod excesiv in general pentru ca dauneaza, dar stiati ca dauneaza cu mult mai mult pe timpul noptii?
Esti una dintre persoanele care folosesc telefonul mobil inclusiv noaptea? Ar fi bine sa te opresti pentru ca nu este deloc bine pentru corpul tau. 
Ultimele studii facute au aratat ca nu este deloc indicat sa vorbesti nopatea la telefon si asta pentru ca in coprul tau au loc transformari deloc imbucuratoare. S-a descoperit ca daca utilizezi telefonul pe timpul noptii somnul tau este grav afectat, datorita luminii mare pe care o emana ecranul. Se pare ca aceasta lumina scade nivelul de melatonina din corp iar acest lucru duce la insomnii. 
Melatonina declanseaza starea de somnolenta iar pentru a avea un somn bun, nivelul din corp trebuie sa fie optim. Atunci cand nivelul acestui hormon scade, intervin probleme cu somnul si chiar complicatii, spre exemplu, depresia, diabetul si chiar si bolile de inima.


 Unii specialisti spun ca nivelul scazut de melatonina pot duce si la lipsa de ferilitate in special la femei, si pot aparea chiar si boli mai grave precum cancerul la san. 

miercuri, 6 iulie 2016

Magazin portofele si genti pentru femei

Daca va reprezinta stilul office atunci este timpul sa aflati cate ceva despre magazinul Chic Bags. Aveti la dispozitie si puteti alege dintr-o gama larga de genti si portofele office care va vor face sa va simtiti confortabile dar si elegante in acelasi timp, plicuri si clutch-uri elegante, pantofi, sandale si balerini din piele naturala si la un pret super accesibil.

Accesoriile pe care le comercializeaza cei de la ChicBags sunt perfecte pentru o tinuta casual, office sau eleganta.

Ca oricarei femei stim ca va place sa iesiti in evidenta prin tinuta pe care o adoptati. Portofelele pe care Chicbags le pune la dispozitie sunt ideale pentru a va crea o tinuta office sau eleganta de care sa fiti mandre si prin care sa va schimbati atitudinea.

Puteti arata ca o adevarata "diva" purtand un portofel sau un clutch elegant si comod plus o pereche de pantofi eleganti si moderni. Balerinii din piele naturala sunt remarcabili asa ca este timpul sa alegeti modelul care vi se potriveste cel mai bine. Nu ati vazut inca promotiile ?

Puteti sa le accesati dand click pe butonul de REDUCERI

Articolele si accesoriile Chicbags sunt de calitate iar pretul este foarte accesibil. II gasiti pe Facebook dar si pe Instagram.

Isi doresc ca totul sa fie cat mai simplu pentru dumneavoastra asa ca va ofera si suport online prin intermediul Zopim direct de pe site.

De curand si-au refacut designe-ul responsiv la site astfel ca va rugam sa navigati de pe un dispozitiv mobil si sa ne spuneti parerea voastra, mai jos am facut cateva capturi de ecran de pe diferite dispozitive mobile.

Magazin chicbags.ro pe Iphone 4






Magazin chicbags.ro pe Iphone 5 C



Magazin chicbags.ro pe Ipad