miercuri, 12 octombrie 2016

Cum sa-ti alegi poza de profil pentru Facebook

Cine nu are un cont de Facebook in ziua de azi? Acesta retea de socializare s-a extins atat de mult incat am ajuns sa ne cunoastem intre noi chiar prin numele sau prin poza de profil dupa Facebook. Si daca tot este atat de important acest lucru....voi cum va alegeti poza de profil? 
Se pare ca unele studii au aratat ca tinerii din zilele noastre aleg sa mearga la intalnire cu persoanele pe care le cunosc pe Facebook doar ghidandu-se dupa poza de profil. Deci, poza de profil capata o importanta destul de semnificativa. Iti prezentam cativa pasi pentru a alege o poza de profil potrivita. 
Trebuie sa pui o poza de profil foarte clara. Nu trebuie sa fie incetosata pentru ca sansele sa acapareze atentia privitorilor vor scadea destul de mult. 
Nu este recomandat sa iti faci poze cu blitzul pentru ca nu face altceva decat sa iti inroseasca ochii si sa iti scoata in evidenta trasaturi pe care tu vrei sa le maschezi de fapt. 
Ca poza de profil pune una in care esti singur, nu insotit de altcineva pentru ca persoanele care te vor cauta vor avea mai multe dificultati in a te gasi deoarece nu isi vor da seama care din persoanele care sunt prezente in poza esti. 
Nu pune poze in care ai decupat pe cineva pentru ca nu se vede bine deloc si evita de asemenea si pozele in care nu ti se vede fata bine pentru ca dat fiind faptul ca este poza de profil, trebuie sa arati cine esti, nu sa iti ascunzi chipul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu