joi, 9 iunie 2016

La ce sunt bune cojile de oua

Cel mai probabil este ca aruncati cojile de oua. Dupa ce veti citi in continuare articolul nu veti mai face acest lucru. Stiati ca puteti face o multitudine de lucruri cu ajutorul cojilor de oua? Va vom vobi despre cateva dintre lucrurile pe care puteti sa le faceti cu ele.
Ati auzit despre faptul ca aceste coji indulcesc cafeaua? Daca adaugi in filtrul de cafea o coaja de ou rasnita fin, gustul cafelei se va schimba. La fel se intampla si daca prepari cafeaua la ibric. Indiferent de modul in care prepari cafeaua, daca adaugi coji de ou, aceasta isi va schimba gustul. Bautura care iti da energie la prima ora a diminetii va fi mai dulce iar gustul ei va fi mai puternic. 
Cu ajutorul cojilor de oua puteti inlocui solutiile scumpe din comert pe care le folositi pentru curatarea aragazului. Trebuie doar sa maruntiti bine cojile de oua si dupa aceea trebuie sa le amestcati cu detergentul de vase. Vei vedea ca petele de pe obiectele de bucatarie sau de pe aragaz vor disparea imediat. 
De asemenea, cojile de oua amestecate cu detergent iti vor desfunda tevile. Pune detergentul amestecat cu cojile de oua pe scurgerile infundate si apoi toarna apa fierbinte, iar tevile tale voi fi desfundate imediat.
Cojile de oua te ajuta sa iti inalbesti rufele. Marunteste-le si pune-le intr-un saculet apoi adauga-le in cuva masinii de spalat. Pune putina sare si vei vedea ca rufele tale isi voi recapata albul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu