marți, 7 iunie 2016

Cum sa ai o dimineata perfecta

Ai vrea ca diminetile tale sa fie perfecte nu-i asa? Pentru o dimineata perfecta ai nevoie sa iti stabilesti cateva reguli. Noi iti spunem ce trebuie sa faci. 
Trebuie sa te asiguri ca toata lumea doarme suficient. Ai grija ca cei mici sa adoarma devreme si apoi baga-te si tu la somn. Odihna este importanta si daca te vei culca devreme a doua zi vei avea bateriile incarcate si te vei simti plin de energie.
Pentru o dimineata perfecta trebuie sa te pregatesti din timpul serii. Pregateste pachetelele cu mancare pentru cei mici pentru ca dimineata sa ai mai mult timp sa te pregatesti. Poti sa prepari si micul dejun sau sa pui deoparte hainele copiilor pentru ca aceste lucruri iti iau mult timp dimineata. 
Este important sa te trezesti cu o jumatate de ora inaintea celorlalti. Tu o sa fii gata imbracata si aranjata si asa ii vei putea ajuta mai mult pe ceilalti. 
Iti poti face un tabel cu tot ceea ce ai de facut, asa incat iti va fi mult mai usor sa te descurci si nu vei uita nimic din lucrurile pe care iti planuiesti sa le faci. 
Cel mai important lucru este insa sa ramai calma. E posibil ca uneori lucrurile sa te copleseasca, dar cu toate acestea nu trebuie sa te enervezi, ci sa iti pastrezi calmitatea cat de mult posibil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu