miercuri, 1 iunie 2016

Cum pastrezi racoare in camera pe timpul noptii

Pe timpul verii caldura ne da foarte tare de furca mai ales pe timpul noptii. Cu totii stim senzatia aceea cand practic nu putem sa dormim din cauza caldurii. Noi te invatam ce trebuie sa faci sa pastrezi racoare in casa pe timpul noptii. 
Daca ai senzatia ca aerul din camera ta este prea uscat, trebuie sa tii pe durata intregii nopti un vas cu apa rece. Aceasta se va evapora si nivelul umezelii din camera se va echilibra pe tot parcusul noptii. Vasul trebuie amplasat cat mai departe de locul in care dormi, mai exact in partea opusa a camerei. 
Poti pune la geam un prosop ud in care sa invelesti cateva cuburi de gheata. Pe timpul noptii, gheata se va topi iar apa din prosop se va evapora, astfel in camera ta va fi racoare in permanenta. 
Seara, in camera ta pe spatarul unui scaun pune un cearsaf ud, pe care il storci foarte bine si pe care il pui in congelator cateva minunte. 
Aerul din dormitor se va racori imediat si somnul tau va fi unul linistit. 
Aerul conditionat face rau multor persoane. Provoaca dureri de cap sau dureri de spate.Este perfect sa il folosesti ziua insa nu si nopatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu