joi, 9 iunie 2016

Ce sa faci cand nu te intelegi cu un coleg de munca

Nu putine sunt datile cand va confrutati cu un coleg de serviciu mai mofturos sau cu care pur si simplu nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Daca ai un coleg de munca toxic ei bine trebuie sa faci ceva in acest sens. Daca misiunea lui este sa iti ia in fiecare zi zambetul de pe buze noi avem cateva sfaturi pentru tine. 
Trebuie sa identifici in primul rand care este problema dintre voi doi. Daca nu stii ce il deranjeaza si de ce procedeaza in acest fel nici nu ai cum sa rezolvi problema. Fii atent la detalii si vezi ce il face sa se comporte asa.
Nu te lasa mai prejos si nu lasa sa vada ca iti este afectata autostima, dar mai ales nu lasa sa ti se intampla acest lucru. Impune-ti o bariera emotionala si nu ii permite colegului tau sa te deranjeze sub nicio forma. Creeaza-ti o stabilitate emotionala.  Tine cont ca doar de tine depinde propria fericire. 
Nu ii arata ca te afecteaza tot ce iti face. Lasa aparentele sa il insele. Orice va sti despre tine el va face in asa fel incat sa fie impotriva ta, asa ca nu ii arata nimic despre tine si nu te lasa manipulat de curiozitatile lui. 
Discuta strict ceea ce este necesar pentru munca si nu expune alte detalii despre viata ta personala sau despre problemele tale. Ideile noi legate de munca expunele doar sefului tau pentru ca altfel vei fi sapat de colegul tau "binevoitor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu