luni, 6 iunie 2016

Ce reprezinta lumanarile colorate

Lumanarile colorate dau un aspect foarte frumos locuintei noastre. Sunt parfumate, au si un aspect frumos si de regula fiecare dintre noi are macar cateva in dormitor sau in living. 
Sunt uneori utilizate si in ritualuri de magie, vrajitoarele folosindu-le si avand o aura mistica. Se spune ca atrag norocul, banii si dragostea si sunt folosite si pentru indeplinirea dorintelor. 
Lumanarile au o anumita semnificatie in functie de culori. Inainte de a-ti cumpara astfel de lumanari, te poti informa despre fiecare culoare ce semnifica iar atunci vei putea alege lumanarelele care te reprezinta.
Albul inseamna binecuvantare, puritate si vindecare iar negrul inseamna ganduri negative, deochi, energii negative.  Este lumanarea pe care o aprinzi atunci cand vrei sa scapi de ghinion.
Rosu inseamna dragoste si pasiune. Atunci cand aprinzi aceasta lumanare, vei fi revigorata, la fel si relatia in care esti implicata. Aceasta lumanare ridica moralul si dau curaj si vointa. De asemenea poti sa o aprinzi atunci cand vrei sa ramani insarcinata pentru ca reprezinta si fertilitatea. 
Rozul inseamna energie, romantism si curatenie, iar portocaliul reprezinta schimbarea, energia si creativitatea.
Daca vrei pace si armonie aprinde lumanerele albastre, iar daca vei bani si veselie poti sa aprinzi lumanarele galbene. 
Verdele aduce bani, noroc si afaceri iar violetul aduce putere, ambitie si succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu