joi, 19 martie 2015

Ultimele aparitii in materie de tehnologie

Dupa cum ne-am obisnuit pana acum, in Las Vegas se organizeaza cele mai mari evenimente unde cei mai mari producatorii de tehnologie vin si isi prezinta ce au mai inventat in ultimul an.

Pot spune ca in materie de smartphone, tehnologia nu a mai avansat atat de mult pe cat ne asteptam, mici modificari de design care nu ne fac alegerea mai usoara in momentul in care ne dorim achizitionarea unui asemenea dispozitiv, mai ales ca sunt din ce in ce mai mari.

Foarte multi fabricanti de televizore au introdus tehnologia 4k, care in acest moment ne este sau nu ne folos in Romania, acelasi lucru il putem spune si despre TV 3D, atata timp cat nu gasim sa cumparam filme sau documentare in acest format, nu ne sunt de foarte mare folos.

Acum ceasurile si bratarile atasate de corpul nostru ne afiseaza bataile inimii sau de cati pasi avem nevoie sa facem in fiecare zi pentru a fi in forma, cei drept aceste dispozitive au luat amploare la noi in tara, foarte multe persoane am observat ca prefera acest tip de tehnologie.

Acelasi lucru il putem spune si despre drone, in ultimii ani la toate evenimentele importante se folosesc, ajuta foarte mult pentru a acapara o imagine in ansamblu.

Ei bine dupa ce ne-am achizitionat ultima tehnologie trebuie sa ne asiguram, in cazul in care avem probleme cu ele, ca avem si unde sa le reparam.

In cazul in care aveti probleme cu televizorul sau oricare alte electronice, puteti fi siguri ca un specialist va poate ajuta si nici nu dureaza mult.

Sunt foarte profesionisti si va pot da asistenta prin telefon, remediaza orice problema chiar daca tehnologia este de ultima ora, iar marca produsului nu conteaza, pot repara orice produs si orice brand.




Cum ne promovam afacerea

De curand ati deschis o mica afacere si nu stiti cum sa o faceti cunoscuta. Ei bine puteti incepe cu realizarea unui site de prezentare sa magazin online, dupa caz.

Este foarte important ca acest site sa aiba un design atractiv care sa inspire asupra produselor sau serviciilor pe care le aveti.

Pentru a ajunge pe prima pagina a motoarelor de cautare, cuvintele cheie sunt importante, cu cat sunt mai personalizate cu atat va ajuta mai mult.

In ziua de azi orice detinator de site, il optimizeaza (SEO) pentru a ajunge pe prima pagina, astfel devine mai cunoscut, castiga clienti si vizitatori.

Multi oameni de afaceri nu au auzit inca de SEO, acest serviciu ne ajuta foarte mult in cresterea vanzarilor pe internet, ce-i drept pentru a face un SEO corect este necesar sa ne ajute site-ul, daca nu, se pot face imbunatatiri.

Pentru procesul SEO se face o analiza a concurentei si o strategie pentru fiecare cuvant cheie, se optimizeaza pozele din site precum si textele, cresterea vitezei de incarcare, optimizarea procesului de comanda si usurinta in navigare, optimizarea codului sursa, afisarea corecta in cele mai importante browsere si dispozitive mobile.

Dupa care incepe campania de link building care este foarte complexa, dar acest lucru ajuta la cresterea vizitatorilor precum si cresterea in pozitii.

Pentru a face toate aceste lucruri corect din toate punctele de vedere apelati la profesionisti.